İSTANBUL / BEYOĞLU - Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Nebi programı 12.12.2017 tarihinde konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Eğitimci Sosyolog İsmail Öz, 07.12.2017 tarihinde “Hazinesini Arayan Genç” konu başlıklı seminerde öğrencilerimizle okulumuz konferans salonunda bir araya geldi.

Ara

Öğrencilerimiz  formülsüz fizik alanındaki çalışmaları ile tanınan Şahin Kandaz ile bir araya geldi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi ile Eğitimde İşbirliği Protokolü

Ara

Beyoğlu İlçe Müftülüğü ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Mevlid-i Nebi programı 01.12.2017 tarihinde Büyük Piyalepaşa Camii´nde Cuma namazı öncesinde gerçekleştirildi.

Kas

28.11.2017 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi ile okulumuz arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

Mahmut TOPTAŞ ile “Sünnet Üzerine Modern Hayat” konulu Söyleşi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü öğle yemeğinin ardından öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu program ile kutlanmıştır.

Kas

Beyoğlu Kaymakamımız Sayın Savaş ÜNLÜ 23.11.2017 Perşembe günü, Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfının daveti üzerine okul yöneticilerimiz ve Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticilerimizinde bulunduğu bir kahvaltıda biraraya geldiler.

Kas

İmam Hatip Liseleri arası düzenlenen spor yarışmalarında okulumuz öğrencileri Mas Güreşi Dalında 2.´lik derecesi ve Karate dalında 3´lük derecesi almışlardır.

Eğitim Öğretim Ortamları

Kas

Ortaokul öğrencilerimiz ile 21.11.2017 tarihinde TÜBİTAK Kocaeli Bilim Merkezi´ni gezdik.

Kas

Zeytinburnu Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Taha Nusret BOZKURT ile Farkındalık Semineri

Kas

360 Eğitim Koçluğu Sistemi uygulamalı 2. Modül Eğitimi 18.11.2017 Cumartesi  günü gerçekleştirilmiştir.