İSTANBUL / BEYOĞLU - Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz 9. Arapça Yarışmalarına Metin Canlandırma ve Şiir Okuma dallarında katılmştır.

Vakıf Medeniyeti

Mrt

Gürcistan Cumhuriyeti Devlet Din İşleri Ajansı Başkanı Zaza VASHAKMADZE başkanlığındaki 2 kişilik heyetin Diyanet İşleri Başkanlığının resmi davetlisi olarak 26-29 Mart 2018 tarihleri arasında ülkemize gelerek, program dahilinde 27-29 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul´da bir çalışma ziyareti gerçekleştirmiştir.

Mrt

Prof.Dr. Mim Kemal ÖKE 26.03.2018 tarihinde “ Yaşamım ve Deneyimlerim” konulu söyleşide okulumuz öğrencileriyle bir araya geldi.

Mrt

Okulumuzda her dönem düzenli bir şekilde dergiler çıkarılmaktadır.

Mrt

12 . sınıf öğrencilerimizin moral ve motivasyon yönünden destek olmak amacıyla Bursa Şehir Turu ve Uludağ Gezisi düzenledik

Tanınmış yazarlar

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden 15 kişilik bir gurup ile Cumhuriyet Eğitim Müzesine gezi yaptık.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında 21.03.2018 Çarşamba günü Tiyatro Greyfurt Ekibi tarafından Çanakkale Mahşeri isimli oyun sergilendi.

Öğrencilerimizi Yolcu Ettik.

Mrt

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Sonuçlandı.

Genç Hatipler Yarışıyor

Mrt

Öğrencilerimizin talebi üzerine, Okulumuzda Türkiye Hızlı Okuma Şampiyonu Sayın Cahit ŞİMŞEK, 28 Şubat 2018 Çarşamba günü Hızlı Okuma Eğitimi vererek bu eğitimi HızlıGo üyeliği ile destekledi.